Over ons

De gezichten van de Klantenraad

Wie

De Klantenraad bestaat uit klanten van Woonstad Rotterdam

De Klantenraad is een kritische gesprekspartner voor medewerkers en directie van Woonstad Rotterdam. We zijn onafhankelijk.

De Klantenraad geeft gevraagd en ongevraagd advies over uiteenlopende onderwerpen die betrekking hebben op betaalbaar wonen, de woonomgeving en de kwaliteit en dienstverlening van Woonstad Rotterdam aan de huurders.

Onze adviezen geven we op basis van de ervaringen en belangen van huurders, kopers en ondernemers. De Klantenraad wil met haar inzet invloed uitoefenen op de dagelijkse praktijk van Woonstad Rotterdam. Onze ambitie is dat het wonen in de stad Rotterdam voor iedereen betaalbaar en prettig blijft.

De samenstelling van de Klantenraad is in 2020 vernieuwd en we zijn met frisse energie aan de slag. We vinden het belangrijk om goede relaties te hebben met de medeklanten van Woonstad Rotterdam. Hoe beter we weten wat er leeft en speelt, hoe beter we ons werk kunnen doen.

De Klantenraad bestaat uit 11 leden. We zijn divers van samenstelling. De leden van de Klantenraad zetten zich vrijwillig in en hebben elke drie weken overleg met elkaar. Daarnaast zijn de leden in werkgroepen actief. De werkgroepen hebben onder andere aandacht voor: huurbeleid, dienstverlening, duurzaamheid en VvE beheer.

Wilt u actief zijn?
Er zijn meerdere commissies en huurders- en bewonersorganisaties actief in hun eigen buurt, wijk of wooncomplex. Zij behartigen de belangen van bewoners in de buurt. Ook zetten zij zich in voor een prettige woonomgeving. Wilt u actief worden of heeft u hier vragen over? Wij helpen u daar graag verder mee.

Lid worden van de Klantenraad iets voor u?  Lees op onze website de vacaturetekst.

Dit zijn de leden van de Klantenraad:

Arie Vooijs

Oosterflank

Fouad Akka

Prinsenland

George Verhaegen

Feijenoord

Jari Adriano van der Pol
(penningmeester)

Oude westen

Laurie Hermanns
(voorzitter)

Cool

Mohammed Cadi

Bloemhof

Karmidjoh Siman

Oude Westen

Danielle Makabori
(secretaris)

Oosterflank

Ömer Turkeğilmez 

Spangen

Thea van Gils-Vlasveld

Bloemhof

Nina Onland

Oude Noorden

Aantal leden klantenraad =

11

kwsr

© Klantenraad Woonstad Rotterdam 2020
De klantenraad is een onafhankelijke stichting

info@kwsr.nl

 

Statuten

 

Privacybeleid

 

Lid Woonbond