Over ons

De gezichten van de Klantenraad

Wie

De Klantenraad bestaat uit een diverse groep van klanten van Woonstad Rotterdam. We zijn een kritische gesprekspartner voor medewerkers en directie van Woonstad Rotterdam. We zijn onafhankelijk en zetten ons op vrijwillige basis in.

We praten en denken mee over onderwerpen die te maken hebben met betaalbaar wonen, verduurzaming van woningen, inspraak van bewoners. Belangrijk thema voor ons is de kwaliteit en dienstverlening van Woonstad Rotterdam aan de klanten. De Klantenraad heeft enkele werkgroepen die specifiek aandacht hebben voor: het huurbeleid, de dienstverlening, de verduurzamingsopgave, communicatie en VVE-beheer.

We geven gevraagd en ongevraagd advies. We doen dat op basis van de ervaringen en belangen van de klanten van Woonstad Rotterdam: de huurders, kopers en ondernemers. Een overzicht van onze adviezen vindt u hier.

De Klantenraad wil met haar inzet invloed uitoefenen op de dagelijkse praktijk van Woonstad Rotterdam. Onze ambitie is dat het wonen in de stad Rotterdam voor iedereen betaalbaar en prettig blijft. In ons jaarverslagen en jaarplannen kunt u meer over onze activiteiten en inzet lezen.

Bijeenkomsten en Vrienden van de Klantenraad

We vinden het belangrijk om goede relaties te hebben met de medeklanten van Woonstad Rotterdam. Hoe beter we weten wat er leeft en speelt, hoe beter we ons werk kunnen doen. Daarom organiseren we regelmatig bijeenkomsten en hebben we overleg met ‘de Vrienden van de Klantenraad,’ Meer weten? Klik voor de agenda van onze bijeenkomsten hier en voor meer informatie over de Vrienden van de Klantenraad hier.

Actief mee doen?

Bent u betrokken bij een van de onderwerpen van de werkgroepen van de Klantenraad, dan kunt u zich aansluiten als vrijwilliger van een werkgroep. Stuur dan een e-mail via info@kwsr.nl

Is lid worden van de Klantenraad iets voor u? We zoeken nog nieuwe leden. Lees hier wat er van u verwacht wordt.

Daarnaast zijn er huurders- en bewonerscommissies actief in hun eigen buurt, wijk of wooncomplex. Zij behartigen de belangen van bewoners in de buurt en gaan in gesprek met Woonstad Rotterdam. Ook zetten zij zich in voor een prettige woonomgeving. Wilt u actief worden of heeft u hier vragen over? Stuur een mail naar info@kwsr.nl Wij helpen u daar graag verder mee.

Dit zijn de leden van de Klantenraad:

Fouad Akka

Prinsenland

George Verhaegen

Feijenoord

Jari Adriano van der Pol
(penningmeester)

Oude westen

Laurie Hermanns
(voorzitter)

Cool

Mohammed Cadi

Bloemhof

Karmidjoh Siman

Oude Westen

Danielle Makabori
Oosterflank

Thea van Gils-Vlasveld

Bloemhof

Nina Onland

Oude Noorden

Andy Aboikoni

Prinsenland

René Eyra

Oosterflank

Jan van der Pligt

(secretaris)

Feijenoord

Shanis Cumma

Hillesluis

Aantal leden klantenraad =

13

kwsr

© Klantenraad Woonstad Rotterdam 2020
De klantenraad is een onafhankelijke stichting

info@kwsr.nl

 

Statuten

 

Privacybeleid

 

Lid Woonbond