Wie is mijn huismeester en wat doet hij? Ik wil langer thuis blijven wonen, maar hoe? Waarom mag ik geen klimop tegen de gevel planten? Wat is de rol van de Klantenraad? Mijn buurvrouw verhuurt haar huis via AirBnB, mag dat zomaar? Hebben jullie tips om energie te besparen?

Antwoord op deze én andere vragen krijgt u op zaterdag 7 oktober 2017 op de Woonstad Woondag. Op deze dag gaan Woonstad Rotterdam en haar Klantenraad graag met u in gesprek. U kunt een kopje koffie drinken met uw huismeester of met de bestuurder van Woonstad Rotterdam. Misschien heeft u wel tips om onze service te verbeteren. Wij luisteren graag naar uw ideeën!

Tussen 11.00 uur en 15.00 uur bent u van harte welkom om langs te komen of deel te nemen aan een van de gevarieerde programmaonderdelen in de Arminiuskerk, Museumpark 3, Rotterdam. De deuren gaan om 10.30 open. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Aanmelden voor de Woonstad Woondag kan onderaan deze pagina.

PROGRAMMA

Informatiemarkt
11.30 – 15.00 uur in de Grote Zaal

In de grote zaal bent u de hele dag van harte welkom. Medewerkers van Woonstad en leden van de Klantenraad zijn beschikbaar voor al uw vragen of een gesprek mee te voeren over verschillende thema’s:

  • Wat doet de Klantenraad?
  • Mijn tip aan Woonstad Rotterdam
  • Al uw dienstverleningsvragen
  • Hoe kan ik duurzamer en energiezuiniger wonen?
  • Een bakkie met de huismeester
  • Ik heb een goed idee voor mijn complex of buurt
  • Mijn Woonstad App

 

Langer thuis-café
Van 11.00 – 11.30 uur & 13.00 – 13.30 uur in de Raadszaal

We gaan met u in gesprek over oude en nieuwe technologieën en uw woonwensen. Wat is een geschikte woning als u ouder wordt, waar moet u op letten en waar moet een woning aan voldoen? Wat kunt u zelf doen? Wat kunt u aan Woonstad Rotterdam vragen? Kom erachter tijdens het Langer thuis-café.


Een bakkie met de huismeester van Woonstad Rotterdam

Van 11.00 – 15.00 uur in de Grote zaal

Een gesprek met de huismeester van Woonstad Rotterdam over schoon, heel en veilig houden van uw complex en de rol van uw huismeester. De gesprekken vinden plaats in de sfeer van een huiskamer, bij de zitjes in de grote zaal. Er zullen doorlopend huismeesters aanwezig zijn.


In gesprek met Maria Molenaar
Van 11.45 – 12.45 uur & 13.45 – 14.45 uur in de Raadszaal

U kunt alles bespreekbaar maken en vragen stellen aan Maria Molenaar, voorzitter van de Raad van Bestuur van Woonstad Rotterdam. Onder leiding van een gespreksleider gaat Maria met u in gesprek over van alles dat Woonstad Rotterdam aangaat.


De dilemma’s van Woonstad Rotterdam
Van 11.45 – 12.45 uur & 13.45 – 14.45 uur in de Bovenzaal

Aan de hand van casussen gaan we samen met klanten in gesprek over oplossingen en uitdagingen waar onze standpunten soms heel verschillend zijn. We proberen in dit gesprek meer begrip voor elkaar te krijgen en als het even kan samen tot nieuwe oplossingen te komen.


Privacy versus consumentengemak
Van 11.00 – 11.30 uur & en 13.00 – 13.30 uur in de Bovenzaal

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van uw persoonlijke gegevens om uw consumentengedrag te kennen. Ook de Woonstad Rotterdam heeft veel gegevens over u. Wij kunnen die gebruiken om uw betalingsgedrag te meten nog misschien wel uw verhuisgeneigdheid en u vervolgens een training budgetbeheer aanbieden of alvast een nieuwe woning. Wat vindt u daarvan? Waar liggen de privacygrenzen?

Zien we u ook op 7 oktober in de prachtige Arminiuskerk? Graag tot dan!