Gezocht

Leden Klantenraad & Wijkambassadeurs

Vacature

LID GEZOCHT:

 

KLANTENRAAD WOONSTAD ROTTERDAM

De Klantenraad is een stichting die de belangen behartigt van alle Woonstad-klanten. Dit doen wij vanuit het motto: ‘KLANTEN VOOR KLANTEN

De Klantenraad bestaat uit maximaal 13 bestuursleden die een kritische gesprekspartner zijn van Woonstad Rotterdam. De Klantenraad werkt vanuit de algemene huurders- en kopersbelangen en wil invloed uitoefenen op de besluiten die de Woonstad Rotterdam neemt. Als Klantenraad zijn wij het geweten van de klant en gaan regelmatig om tafel met Woonstad Rotterdam, maar ook met de Gemeente Rotterdam voor verschillende belangrijke zaken als:
Beschikbare huurwoningen.
Betaalbare huurwoningen.
Duurzame huurwoningen.
Goede dienstverlening en VVE-MvE beleid.

Kortom: een passende huurwoning waar elke klant recht op heeft!

Wie zoeken wij?
Wilt u graag meewerken aan het behartigen van sociale huurdersbelangen?
Bent u eigenaar-bewoner in het gebied van Woonstad Rotterdam? (Deze missen wij momenteel binnen de Klantenraad.)
En werkt u graag samen met een team van vrijwilligers/huurders van Woonstad?
Iedereen is welkom om zich aan te melden voor de Klantenraad.

Als lid bent u verder:
– Klant (huur of koop) van Woonstad Rotterdam;
– Mondig en voelt u zich betrokken bij de onderwerpen die te maken hebben met wonen;
– In staat om u in te leven in de situatie waar klanten zich in kunnen bevinden;
– Denkt en praat u graag mee op beleid- en strategisch niveau;
– Beschikbaar voor 16-20 uur per maand met gemiddeld 2 avonden per maand.

De Klantenraad vindt het belangrijk dat de leden in zoveel mogelijk verschillende wijken wonen, verspreid over het bezit van Woonstad Rotterdam. Ook streven we ernaar dat de Klantenraad gevarieerd is samengesteld. Daar houdt de Klantenraad rekening mee bij het aannemen van nieuwe leden.

Wat bieden wij leden?
De Klantenraad is een raad die op zijn Rotterdams werkt: niet lullen maar poetsen. Dat doen we met plezier, humor en we ondersteunen elkaar waar nodig. Tot slot krijgt elk Klantenraadslid een (belastingvrije) vrijwilligersvergoeding voor zijn/haar werkzaamheden.

Heeft u interesse? Wij zien uw motivatiebrief graag tegemoet via het e-mailadres info@kwsr.nl. We maken graag kennis met u.

GEZOCHT:

 

WIJKAMBASSADEURS VAN DE KLANTENRAAD

Iets voor u?

Wijkambassadeurs vertellen wat er in hun wijk of buurt gebeurt en welke onderwerpen zij belangrijk vinden. Zij zijn daarmee onze ogen en oren in de wijken. De Klantenraad gebruikt de informatie van wijkambassadeurs om prioriteiten te stellen en de adviezen voor de directie van Woonstad Rotterdam goed voor te bereiden. Ook bespreekt de Klantenraad tussendoor met Woonstad Rotterdam de belangrijke kwesties.

Drie tot vier keer per jaar vindt een gemeenschappelijk overleg plaats van de Klantenraad en de wijkambassadeurs. Tijdens deze overleggen delen de wijkambassadeurs hun bevindingen met de Klantenraad. Als er tussentijds belangrijke kwesties in de wijk spelen, horen we dat natuurlijk graag tussendoor. En vanzelfsprekend koppelen we onze inzet ook weer terug aan de wijkambassadeurs.

Lijkt het u iets om via het wijkambassadeurschap als actieve Woonstadbewoner een bijdrage leveren aan de Klantenraad? Of wilt u meer informatie? Laat het ons weten via info@kwsr.nl  

kwsr

© Klantenraad Woonstad Rotterdam 2020
De klantenraad is een onafhankelijke stichting

info@kwsr.nl

 

Statuten

 

Privacybeleid

 

Lid Woonbond